Για επικοινωνία και παρατηρήσεις στο e-mail: lsamarousiou@gmail.comΠρωτιά των ταξικών δυνάμεων στις εκλογές του σωματειου εργαζόμενων στο Δήμο Αμαρουσίου.

               


ΜΑΡΟΥΣΙ 29-3-2015


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία χαιρετίζει όλους τους εργαζόμενους που έλαβαν μέρος στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου αλλά και των αντιπροσώπων για το 43ο Συνέδριο της ΠΟΕ ΟΤΑ. Ιδιαίτερα χαιρετίζουμε εκείνες τις δυνάμεις που εμπιστεύθηκαν τα ψηφοδέλτια της ΔΑΣ ακόμα και αν δεν συμφωνούν σε όλα.

Από τη μεριά μας δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε και να διεκδικούμε δικαιώματα και κατακτήσεις που χάθηκαν τη περίοδο της κρίσης, θα έρθουμε σε σύγκρουση με τις πολιτικές των κυβερνήσεων και τις κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Διοίκησης του Δήμου, θα αντιπαλέψουμε ενάντια στις απολύσεις και στις ιδιωτικοποιήσεις, θα παλέψουμε ενάντια στην συστηματική υποβάθμιση των υπηρεσιών και σε υλικοτεχνική υποδομή αλλά και από προσωπικό, οι υπηρεσίες του Δήμου θα πρέπει να στελεχωθούν με Μόνιμο Προσωπικό με πλήρη μισθολογικές και ασφαλιστικές απολαβές.

Συνάδελφοι -σσες

Σήμερα η μόνη διέξοδος είναι η ενότητα όλων των εργαζομένων σε ταξική κατεύθυνση. Οι εκλογές να αποτελέσουν την αφετηρία για τη μαζικοποίηση του σωματείου μας και του οργανωμένου και πειθαρχημένου ταξικού κινήματος που είναι το μόνο που μπορεί να βάζει εμπόδια, να δημιουργεί ρήξεις και να δώσει προοπτική αντεπίθεσης στο εργατικό κίνημα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο Για αντιπροσώπους στη ΠΟΕ ΟΤΑ


Εγγεγραμμένοι:372 Εγγεγραμμένοι: 330


Ψήφισαν: 275 Ψήφισαν :237


Λευκά: 4 Λευκά: 5


Άκυρα: 13 Άκυρα: 10


Έγκυρα: 258 Έγκυρα : 222


ΔΑΣ: 102 4 Έδρες ΔΑΣ: 115 2 Έδρες


ΕΝΙΑΙΟ: 97 3 Έδρες ΑΝΕΞ/ΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ: 72 1 Έδρα


ΑΝΕΞ/ΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ: 59 2 Έδρες ΕΝΙΑΙΟ: 35
Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία