Για επικοινωνία και παρατηρήσεις στο e-mail: lsamarousiou@gmail.comΕξακολουθεί ο εμπαιγμός των μουσικών της φιλαρμονικής.                                 
         Μαρούσι 24/12/2014ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξακολουθεί ο εμπαιγμός των μουσικών της φιλαρμονικής. Υπενθυμίζουμε ότι οι μουσικοί της φιλαρμονικής παραμένουν απλήρωτοι επί 1 χρόνο.

Η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου συνειδητά πλέον κοροϊδεύει τους μουσικούς, στην αρχή είχαν πει ότι οι μουσικοί θα πληρωθούν τον Αύγουστο του 2014, μετά είπαν τον Οκτώβριο και μετά είπαν το Δεκέμβρη , ενώ ταυτόχρονα  προχώρησαν στη παραχώρηση  της υπηρεσίας στα χέρια των μανατζαρέων με το αιτιολογικό ότι δεν θα μπορούν να πληρωθούν οι μουσικοί.  μειώνοντας και τις θέσεις αλλά και τις εμφανίσεις.

Αυτός είναι ο σεβασμός των Διοικούντων όσο αφορά τους εργαζόμενους στο Πολιτισμό και τον Αθλητισμό, αυτό είναι το μοντέλο της  τοπικής διοίκησης που υπηρετεί ο κύριος Δήμαρχος και πρόεδρος της ΚΕΔΕ. Αυτή είναι η ανάπτυξη που μας υπόσχονται κυβέρνηση και κόμματα ευρομονοδρόμου, απληρωσιά και εκμετάλλευση. 
Άλλωστε δεν είναι και η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη Διοίκηση εμπαίζει εργαζόμενους.

Καλούμε τους συναδέλφους μουσικούς να σηκώσουν το ανάστημα τους και να απαιτήσουν τα δεδουλευμένα τους.

Επειδή είναι Χριστούγεννα και πολλοί συνάδελφοι μουσικοί είναι άνεργοι και τα χρήματα της φιλαρμονικής αποτελούν κύρια πηγή εσόδων απαιτούμε  από τους «ευαισθητοποιημένους» κυρίους της Διοίκησης που υποτίθεται ότι κόπτονται για τα συμφέροντα των εργαζομένων  να καυαβάλουν τα χρήματα μέχρι το μεσημέρι.                                                              Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία
                                   Παράταξη του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου