Για επικοινωνία και παρατηρήσεις στο e-mail: lsamarousiou@gmail.com‘Εξω οι φασίστες από τις γειτονιέςΟργανώσεις Αμαρουσίου ΚΚΕ - ΚΝΕ

Εργαζόμενε, άνεργε, αυτoαπασχολούμενε, συνταξιούχε, νέα- νέε
Μην ανέχεσαι την παρουσία των φασιστών της χρυσής αυγής στην περιοχή μας.
Η χρυσή αυγή είναι ναζιστική, φασιστική οργάνωση, φορέας της αντιδραστικής ιδεολογίας του λεγόμενου εθνικοσοσιαλισμού. Έχει ως θεωρία της το ρατσισμό, την «ανωτερότητα της φυλής», τον άκρατο εθνικισμό, καλλιεργεί το μίσος ανάμεσα στους λαούς.
Έχει ως πρότυπα τον Χίτλερ, τα φασιστικά καθεστώτα που ματοκύλισαν τους λαούς και την ανθρωπότητα, τα τάγματα ασφαλείας και τους συνεργάτες των ναζιστικών γερμανικών δυνάμεων κατοχής, τη φασιστική χούντα.

Προωθεί το μίσος απέναντι στο εργατικό - λαϊκό κίνημα. Διασυνδέεται με τμήματα του κρατικού μηχανισμού και ειδικά των δυνάμεων καταστολής, διαπλέκεται με μαφιόζικα και άλλα εγκληματικά κυκλώματα.
Δεν είναι αντισυστημική δύναμη όπως θέλει να εμφανίζεται. Η φασιστική δημαγωγία και τα συνθήματα για την «κλεπτοκρατία», «τους κλέφτες πολιτικούς», τους  «300 της βουλής» αποκρύπτουν τις πραγματικές αιτίες των λαϊκών προβλημάτων, αφήνουν στο απυρόβλητο την ΕΕ, τα μονοπώλια και την εξουσία τους. Οι χρυσαυγίτες είναι με τους εφοπλιστές, τους πλουτοκράτες, το κεφάλαιο.
Απάντηση στην παρουσία τους είναι η κοινή, συμμαχική δράση της εργατικής τάξης με τα λαϊκά στρώματα που βασανίζονται από την αντιλαϊκή πολιτική. Η Λαϊκή Συμμαχία εργατών, επαγγελματιών, γυναικών και νεολαίας, η πάλη των συνδικάτων και των Λαϊκών Επιτροπών, το ίδιο το κίνημα, με ισχυρό ΚΚΕ, μπορούν να ηγηθούν και να αντιμετωπίσουν την εγκληματική δράση της ΧΑ.
Οργανώνουμε την πάλη μας ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, τα αντιλαϊκά μέτρα, ενάντια στα τσιράκια του συστήματος που θέλουν να πατήσουν πόδι στη γειτονιά μας. Μπορούμε να τους βάλουμε στη  γωνία, να τους κόψουμε το θάρρος, να τους πετάξουμε έξω από τους χώρους δουλειάς και τις γειτονιές.
Η μαζική πάλη και η επιλογή του λαού και της νεολαίας μπορεί να απο-νομιμοποιήσει και να ξεριζώσει τη ΧΑ μαζικά, οριστικά και τελεσίδικα μέσα στο λαό.
Καλούμε όλους σε μαζική συμμετοχή στις φετινές εκδηλώσεις του 40ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ στις 18-18-20 Σεμπτέμβρη στο Πάρκο Τρίτση στο Ίλιον.
Την Πέμπτη 18 Σεπτέμβρη οι εκδηλώσεις είναι αφιερωμένες στην πάλη ενάντια στο φασισμό.