Για επικοινωνία και παρατηρήσεις στο e-mail: lsamarousiou@gmail.comΣυνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Παρέμβαση για τα δεδουλευμένα εργαζομένων στον Δήμο ΦυλήςΝα καταβληθούν άμεσα τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους του Δήμου Φυλής απαιτεί το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, εκπρόσωποι του οποίου έκαναν σήμερα παρέμβαση, εκφράζοντας τη συμπαράσταση του στον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι για την καταβολή των δεδουλευμένων τους. Κάλεσε τους εργαζόμενους να μην κάνουν βήμα πίσω και να συσπειρωθούν γύρω από το σωματείο τους.
Σε ανακοίνωση του αναφέρει:

«Στα βάρη των χαρατσιών και της φορολογίας, στα βάρη γενικότερα της αντεργατικής πολιτικής της κυβέρνησης υλοποιώντας μέχρι κεραίας τη πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τους εργαζόμενους του Δήμου Φυλής έρχεται να προστεθεί και άλλο ένα βάρος αυτό της απλήρωτης εργασίας.
Αυτός είναι ο εργασιακός μεσαίωνας που μας ετοιμάζουν τα κόμματα που υποστηρίζουν τις πολιτικές του ευρωμονόδρoμου, μια πολιτική που στο επίκεντρο της δεν έχει τους εργαζόμενους και τα συμφέροντα τους αλλά την εξασφάλιση της κερδοφορίας των μεγάλων επιχειρήσεων.
Γνώριζαν και γνωρίζουν τις ευθύνες τους και οι υπουργοί και οι περιφερειάρχες και οι δήμαρχοι όμως δεν έκαναν τίποτα το προηγούμενο διάστημα ώστε να λύσουν το πρόβλημα αφού δεν είναι η πρώτη φορά που οι συνάδελφοι παραμένουν απλήρωτοι.
Καλούμε τους εργαζομένους να μην κάνουν βήμα πίσω αλλά συσπειρωμένοι γύρω από το σωματείο τους να απαιτήσουν την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους.
Καλούμε τη κυβέρνηση τώρα να πάρει πρωτοβουλία και να προχωρήσει στη καταβολή των δεδουλευμένων των εργαζομένων, μέσω του κρατικού προϋπολογισμού».