Για επικοινωνία και παρατηρήσεις στο e-mail: lsamarousiou@gmail.comΝέο χαράτσι της δημοτικής αρχής

                                                            ΜΑΡΟΥΣΙ 2-7- 2014ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Και νέο χαράτσι έρχεται να επιβάλει η Διοίκηση του Δήμου στους εργαζόμενους του Δήμου και τους δημότες.
Συγκεκριμένα η οικονομική επιτροπή του Δήμου Αμαρουσίου με απόφαση της σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την 1-7-2014 αποφάσισε τη τοποθέτηση μπαρών με σκοπό την επιβολή κομίστρου στάθμευσης τόσο για τους εργαζόμενους του Δήμου όσο και για τους δημότες αλλά και υπόλοιπους πολίτες που έρχονται να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες του Δήμου.


Το θράσος τους δε έφτασε σε απίθανα σημεία αφού μία από τις δικαιολογίες που έβαλαν ήταν «ότι δεν μπορεί να παρκάρουν στο πάρκιγκ του Δημαρχείου και να τρέχουν να κάνουν ψώνια στα μαγαζιά του κέντρου»! Βέβαια οι κύριοι της ξεχνάνε ότι διαθέτουν ολόκληρο λεωφορείο προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες του ΜΑLL και του GOLDEN.
Αλήθεια πως θα απαντήσει ο εμπορικός σύλλογος Αμαρουσίου;

Τη στιγμή που οι μισθοί έχουν πετσοκοπεί μέχρι και 50% σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα , που η ανεργία καλπάζει, που τα μικρομάγαζα κλείνουν το ένα πίσω από το άλλο, η διοίκηση του Δήμου έρχεται να επιβάλλει παρκοχάρατσο προκειμένου να ικανοποιήσει τις οικονομικές της αδυναμίες.
Αυτός είναι ο εκσυγχρονισμός που θέλουν να μας επιβάλουν οι κυβερνήσεις και τα κόμματα όπου έχουν ως θεό τους τη πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τη πολιτική που βλέπουν τις δημόσιες υπηρεσίες ως επιχειρήσεις με κέρδη και ζημιές.

Εκσυγχρονισμός για εμάς τους εργαζόμενους είναι να παρέχονται στους δημότες καλύτερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες στους δημότες δωρεάν.
Εκσυγχρονισμός για όλους αυτούς είναι η επιβολή κομίστρου για οποιαδήποτε υπηρεσία.

Καλούμε τους εργαζόμενους του Δήμου και τους φορείς της πόλης να μην ανεχθούν άλλο ένα χαράτσι
Ο χώρος στάθμευσης του Δημαρχείου ανήκει στους εργαζόμενους και στους δημότες για να διεκπεραιώνουν υποθέσεις τους και όχι για επιχειρηματική δραστηριότητα της διοίκησης του Δήμου.
                          
                                                                                               Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία
                                                             Παράταξη του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου