Για επικοινωνία και παρατηρήσεις στο e-mail: lsamarousiou@gmail.comΣτον αέρα οι κοινωνικές δομές στο Μαρούσι.


                                                                                              
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  Οι κοινωνικές δομές και στο δήμο Αμαρουσίου ,  απειλούνται με κλείσιμο κυρίως λόγω της διακοπής της κρατικής χρηματοδότησης και γιατί ένα μεγάλο μέρος του προσωπικού που λήγει η σύμβασή του ή συνταξιοδοτείται, δεν αναπληρώνεται. Πρόκειται για κοινωνικές δομές, όπως τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) και ΚΔΑΠ - ΑμΕΑ, το «Βοήθεια στο Σπίτι», δομές οι οποίες σήμερα εξυπηρετούν χιλιάδες λαϊκές οικογένειες σε όλη τη χώρα.
Ως Λαϊκή Συσπείρωση Αμαρουσίου θέσαμε το πρόβλημα στο πρόσφατο  δημοτικό συμβούλιο και  απαιτήσαμε να μην κλείσει καμία κοινωνική δομή και η κυβέρνηση άμεσα να εξασφαλίσει την κρατική χρηματοδότησή τους, αλλά και να δρομολογήσει τη μονιμοποίηση όλου του προσωπικού.
Και για αυτό το σοβαρό ζήτημα η δημοτική αρχή και οι άλλες δημοτικές παρατάξεις δεν "ευκαίρησαν" να πουν την γνώμη τους 
 Όπως και για το ζήτημα της αξιολόγησης-απολύσεων που ξανά-ζητήσαμε να συζητηθεί ,αλλά η πλειοψηφία του συμβουλίου βιαζόταν να προχωρήσει μόνο η συζήτηση, για τη τσιμεντοποίηση της πλ. Ευτέρπης και η κυκλοφοριακή επιβάρυνση του ιστορικού κέντρου της πόλης μας, με την προσπάθεια που κάνει να χτίσει γκαράζ στο συγκεκριμένο χώρο,χαρίζοντας την εκμετάλλευσή του  για 29 χρόνια και βάλε! σε ιδιωτική εταιρεία.
Χρειάζεται λαϊκή κινητοποίηση για να βάλουμε εμπόδια στην καπιταλιστική ανάπτυξη που πατάει στην φτώχεια ,την εξαθλίωση και την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των Λαϊκών οικογενειών στο Μαρούσι.
ΜΑΡΟΥΣΙ ΙΟΥΝΗΣ 2014