Για επικοινωνία και παρατηρήσεις στο e-mail: lsamarousiou@gmail.comΕπίσκεψη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στους εργαζόμενους της ΚΟΙΝΣΕΠ «Καθαρή Συμμαχία»

Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Αμαρουσίου, με επικεφαλής των υποψήφιο δήμαρχο Θανάση Φωτόπουλο, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το πόστο των εργαζόμενων στην ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. "Καθαρή Συμμαχία".

Αν και έγινε προσπάθεια από τους 2-3 "εργοδοτικούς" - "ιδρυτές" του συνεταιρισμού, να εμποδίσουν τους εργαζόμενους να ακούσουν την άποψη του ΚΚΕ για τα προβλήματά τους, παρ' όλα αυτά συζητήσαμε με αρκετούς και μοιράστηκε η πρόσφατη ανακοίνωση της παράταξης.
(Για τη μη καταβολή δώρου Πάσχα στους εργαζόμενους σε ΚΟΙΝΣΕΠ στο Μαρούσι)

Αναδείξαμε ότι σε μια περίοδο που κρίνεται το δικαίωμα στην δουλειά για εκατοντάδες εργαζόμενους του Δήμου, οι υποψήφιοι δήμαρχοι των άλλων κομμάτων και ο δήμαρχος της ΝΔ, αρνούνται να πάρουν καθαρή θέση για το δικαίωμα στη μόνιμη σταθερή απασχόληση.

Αυτή η πολιτική προσπαθεί να διαχειριστεί την ανεργία καταργώντας τη μόνιμη απασχόληση και ανακυκλώνοντας τους εργαζόμενους. Είναι πολιτική διαχείρισης της ανεργίας με τη σφραγίδα της ΕΕ και τη σύμφωνη γνώμη όλων των κομμάτων του ευρωμονόδρομου.Καλούμε τους εργαζόμενους να ενισχύσουν με τη ψήφο τους τους συνδυασμούς της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που στηρίζει το ΚΚΕ, τη δύναμη που στέκεται στο πλευρό όλων των εργαζομένων,ανεξάρτητα της σχέσης εργασίας,αν δουλεύουν στον δήμο ή για υπηρεσίες του, τη δύναμη που ιεραρχεί τη δουλειά που κάνουν οι εργαζόμενοι ώστε σε αυτές τις συνθήκες να προσφέρουν υπηρεσίες, να κρατήσουν την πόλη όρθια.