Για επικοινωνία και παρατηρήσεις στο e-mail: lsamarousiou@gmail.comΔΑΣ ΟΤΑ Αμαρουσίου: Η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου άφησε τους εργαζόμενους των ΚΟΙΝΣΕΠ χωρίς δώρο

                                                  
Η συμπονετική Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου για ακόμα μια φορά το έκανε το αντεργατικό «θαύμα» της. Άφησε τους εργαζόμενους των ΚΟΙΝΣΕΠ χωρίς δώρο και ανασφάλιστους, ταυτόχρονα τα στελέχη της αλλά και ο κύριος Δήμαρχος βγαίνουν στις τοπικές εφημερίδες και τους εύχονται χρόνια πολλά χτυπώντας τους την πλάτη ή δημιουργούν φιέστες την Κυριακή του Πάσχα για τους «καημένους» τους μαρουσιώτες.

Αυτή τη κοινωνία ονειρεύονται οι δήθεν ανεξάρτητοι δήμαρχοι που στηρίζονται από τα κόμματα όπου έχουν σαν θεό τους τη πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τη πολιτική της κερδοφορίας και της επιχειρηματικότητας. Είναι οι ίδιοι που θεωρούν το δικαίωμα στη Μόνιμη και Σταθερή εργασία ταμπού, είναι οι ίδιοι που δημιούργησαν τις κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις με σκοπό την παρά πέρα αφαίμαξη δικαιωμάτων των εργαζομένων αλλά και τη υφαρπαγή των ψήφων στις επερχόμενες εκλογές, είναι οι ίδιοι που στα κανάλια το βράδυ το θέλουν για υπερασπιστές των εργαζομένων και το πρωί αποδεικνύονται οι πιο στυγνοί επιχειρηματίες.

Συνάδελφε ήρθε η ώρα να ορθώσεις το ανάστημα σου, οργανωμένα και πειθαρχημένα με τις ταξικές δυνάμεις του Π.Α.ΜΕ., μέσα από το ΚΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ των ΟΤΑ, να αμφισβήτησης και τους ίδιους αλλά και το σημερινό σάπιο καπιταλιστικό σύστημα που υποστηρίζουν. Ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις Μόνιμη και Σταθερή δουλειά με πλήρη ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα, ήρθε η στιγμή να σηκωθείς, να ξεπεράσεις φόβους και αναστολές και να δηλώσεις ότι δεν θα αφήσεις κανέναν να παίζει με την αξιοπρέπεια σου και της οικογένειας σου.

Κύριοι της Διοίκησης πέρσι κάνατε πάσχα πετσοκόβοντας τους μισθούς των εργαζομένων από τις απεργιακές κινητοποιήσεις (αφού κόψατε το σύνολο των απεργιών σε ένα μήνα), φέτος δεν καταβάλατε δώρο και ασφαλιστικές εισφορές στους εργαζόμενους των ΚΟΙΝΣΕΠ.

Καλούμε τη διοίκηση του Δήμου να προχωρήσει άμεσα στη καταβολή του δώρου καθώς και στην πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών.

Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία
Παράταξη του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου