Για επικοινωνία και παρατηρήσεις στο e-mail: lsamarousiou@gmail.comΣυνδικάτο ΟΤΑ: Για τον ΟΑΕΔ

Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής προκηρύσσει ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ την Πέμπτη 6 Μάρτη 

Συνάδελφοι,
Έχει περάσει ένας μηνάς από τότε που η διοίκηση του ΟΑΕΔ είχε δεσμευτεί ότι  με εισήγηση της, προς το υπουργείο εργασίας ζητάει να ισχύσει το γενικότερο πλαίσιο του νόμου 3302/2004 για αναλογικό δικαίωμα αδείας καθώς και οι γενικές και οι ειδικές διατάξεις του ΙΚΑ για δικαίωμα σε άδεια ασθενείας, μητρότητας και λοχίας.

Επειδή μέχρι σήμερα παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες του Συνδικάτου δεν έχουμε καμιά συγκεκριμένη απάντηση και τα προβλήματα καθημερινά οξύνονται, οφείλουμε μόνιμοι και εργαζόμενοι στην κοινωφελή εργασία να οργανώσουμε την πάλη μας για να σταματήσει η εκμετάλλευση που δεχόμαστε. Άλλωστε η επίθεση που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση είναι συνολική και αφορά όλους τους εργαζόμενους. Δεν κάνει διάκριση.

Συνάδελφε
Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής προκηρύσσει ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ την Πέμπτη 6 Μάρτη από τις 12.00 έως το τέλος του ωραρίου και καλεί τους συναδέλφους που εργάζονται σε προγράμματα κοινωφελούς εργασίας στην 13.00 το μεσημέρι σε παράσταση διαμαρτυρίας στα κεντρικά του ΟΑΕΔ (Εθν. Αντιστάσεως 8 ΑΛΙΜΟΣ) για να διεκδικήσουμε:


  • Να ισχύσει το γενικότερο πλαίσιο του νόμου 3302/2004 για αναλογικό δικαίωμα αδείας καθώς και οι γενικές και οι ειδικές διατάξεις του ΙΚΑ για δικαίωμα σε άδεια ασθενείας, μητρότητας και λοχίας. 
  • Μόνιμη και σταθερή δουλειά με  ίδια δικαιώματα, ωράριο και ασφαλείς συνθήκες δουλειάς για όλους.
  • Επίδομα ανεργίας, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, για όλους όταν  τελειώνει το πρόγραμμα.H Διοίκηση του Συνδικάτου