Για επικοινωνία και παρατηρήσεις στο e-mail: lsamarousiou@gmail.comΣυνδικάτο ΟΤΑ: Παράσταση διαμαρτυρίας στη Διοίκηση του ΟΑΕΔ στο Μαρούσι


Αντιπροσωπεία του Κλαδικού Συνδικάτου των ΟΤΑ και συναδέλφων που εργάζονται στη κοινωφελή εργασία στο Δήμο Αμαρουσίου πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στη Διοίκηση του ΟΑΕΔ στο Μαρούσι διεκδικώντας άμεσα τα δεδουλευμένα του Φεβρουαρίου.

Άποψη της υπεύθυνης του ΟΑΕΔ όπου συναντήθηκε η αντιπροσωπεία ήταν ότι για την όλη καθυστέρηση δεν ευθύνεται ο ΟΑΕΔ αλλά ο Δήμος όπου καθυστέρησε να στείλει τα παρουσιολόγια, αλλά και από την απουσία του αρμόδιου υπαλλήλου όπου βρίσκεται σε άδεια, δεσμεύτηκε όμως ότι μέσα στις επόμενες μέρες το πρόβλημα θα διευθετηθεί.

Από τη μεριά μας δεσμευτήκαμε ότι θα τους γίνουμε εφιάλτης, θα μας βλέπουν μπροστά τους μέχρι οι εργαζόμενοι να πάρουν τα δεδουλευμένα, το πρόβλημα δεν είναι των εργαζομένων αλλά του Δήμου και του ΟΑΕΔ.


Εδώ οφείλουμε να αναφέρουμε τις ευθύνες που φέρει η «φιλεργατική» διοίκηση του Δήμου όπου όντως καθυστέρησε να αποστείλει τα στοιχεία, εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού αλλά και την κακή κατανομή των εργαζομένων στις υπηρεσίες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι εν λόγω συνάδελφοι είναι μακροχρόνιοι άνεργοι και οι δύο πολιτικές ηγεσίες και του ΟΑΕΔ αλλά και του Δήμου κόπτονται για τους «καημένους» τους άνεργους και τη ίδια στιγμή τους αφήνουν απλήρωτους, ανασφάλιστους, χωρίς άδειες

Καλούμε τους εργαζόμενους να πάρουν τη κατάσταση στα χέρια τους. Να απαιτήσουν και από το Δήμο αλλά και από τον ΟΑΕΔ την άμεση αποπληρωμή των δεδουλευμένων, καμιά άλλη καθυστέρηση, καμιά δικαιολογία.


Η Διοίκηση του Συνδικάτου