Για επικοινωνία και παρατηρήσεις στο e-mail: lsamarousiou@gmail.comΣυνδικάτο ΟΤΑ: Όλοι στην συγκέντρωση την Πέμπτη 6 Μάρτη στην Ομόνοια στις 10πμ

ΟΛΟΙ στην ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΜΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ στις 10 ΠΜ.
Συνάδελφοι: Στις 6 Μάρτη να βρεθούμε όλοι μαζί στην συγκέντρωση για την ανεργία και τους ανέργους που διοργανώνουν τα συνδικάτα Οικοδόμων Αθήνας, Κλωστοϋφαντουργίας Ιματισμού και Δέρματος των Σωματείων στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη του Μετάλλου Αττικής της Πανελλαδικής Ένωσης  Λιθογράφων της Ένωσης Ηλεκτροτεχνιτών Αττικής και άλλων σωματείων, στην Ομόνοια στις 10πμ. Να δώσουμε μαζικό παρών για να νοιώσουν κυβέρνηση και μεγαλοεργοδοσία την δύναμη μας. Δεν μας αξίζει ζωή, χωρίς δουλειά, χωρίς μεροκάματο, χωρίς ασφάλιση, χωρίς να μπορούμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια εμείς και τα παιδιά μας.
Να αφήσουμε στην άκρη την μιζέρια, την απογοήτευση, το φόβο και να δώσουμε τη μάχη απαιτώντας μέτρα ανακούφισης για όλους μας. Προσπαθούν κυβέρνηση και κεφαλαιοκράτες να ρίξουν το φταίξιμο της φτώχειας και της ανεργίας σε μας. Να τους γυρίσουμε την πλάτη. Να τους πολεμήσουμε. Με την οργάνωση του αγώνα μας, με την ενότητα μας, με την αλληλεγγύη μας.
Να μην μείνουμε απαθείς και άπραγοι. Αυτοί που ευθύνονται είναι οι επιχειρηματίες, οι μεγαλοεργολάβοι, οι τραπεζίτες, οι μεγαλέμποροι, οι εφοπλιστές.
Να μην τους πιστεύουμε, μας κοροϊδεύουν όταν λένε ότι κάντε υπομονή έρχεται η ανάπτυξη. Μια ανάπτυξη με τσακισμένη τη ζωή μας και τα δικαιώματα μας. Όπως λέει και ο Μπρέχτ:
«Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσίματα ζητάνε θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους για τις μεγάλες εποχές που θα ‘ρθουν…».
Να κατέβουμε όλοι μαζί με τις οικογένειες μας, με άλλους συναδέλφους που ήμασταν στη δουλειά μαζί, να ειδοποιήσουμε και άλλους στη γειτονιά, στις ουρές του ΟΑΕΔ και αλλού.

H Διοίκηση του Συνδικάτου