Για επικοινωνία και παρατηρήσεις στο e-mail: lsamarousiou@gmail.comΣυνδικάτο ΟΤΑ: Πρόσκληση προς τους συναδέλφους Σχολικούς Φύλακες


Για συντονισμό δράσης την Δευτέρα 27 Γενάρη 
και ώρα 6 το απόγευμα στην αίθουσα Εμποροϋπαλλήλων Αγ Φιλοθέης 5 β

Η κυβέρνηση ήδη έχει θέση σε διαθεσιμότητα 2234 σχολικούς φύλακες από τον Ιούλη και σήμερα μέσο του υπουργού επιχειρεί να μετατρέψει τους σχολικούς φύλακες σε σεκιούριτι μέσο ΚΟΙΝΣΕΠ .

Απέναντι σε αυτή την κατάσταση μια λύση υπάρχει: Ο καθημερινός αγώνας, η πίστη στο δίκιο μας για να μην περάσουν τα σχέδια τους.

Οφείλουμε να φωνάξουμε σε όλους αυτούς που μας καταστρέφουν τη ζωή οδηγώντας μας στην ανέχεια, θέτοντας τη ζωή μας σε κίνδυνο και καταργώντας το σύνολο των εργασιακών μας δικαιωμάτων ότι θα στήσουμε μπλόκο με κάθε τρόπο στα σχέδια τους.

Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής καλεί τους συναδέλφους Σχολικούς Φύλακες την Δευτέρα 27 Γενάρη και ώρα 6 το απόγευμα στην αίθουσα Εμποροϋπαλλήλων Αγ Φιλοθέης 5 β πίσω από την Μητρόπολη, προκειμένου να συντονίσουμε την δράση μας εναντία σε αυτή την πολιτική.


Καμία απόλυση, καμιά διαθεσιμότητα. Σταθερή μόνιμη δουλειά για όλους. Αποκλειστικά δημόσια, δωρεάν Παιδεία, Υγεία - Πρόνοια για όλους. Καμιά ιδιωτικοποίηση, καμιά εκχώρηση δημόσιων κοινωνικών υπηρεσιών και οργανισμών στους άρπαγες των επιχειρηματικών ομίλων.


H Διοίκηση του Συνδικάτου