ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: Πρόσκληση σε σύσκεψη


Συνάδελφοι, ο κλάδος μας έδωσε τη μάχη των αγωνιστικών κινητοποιήσεων του τελευταίου διαστήματος και σήμερα απαιτείται να οργανωθεί η συζήτηση, για να βγουν συμπεράσματα από αυτές τις κινητοποιήσεις που θα οδηγούν στη συνέχιση της δουλειάς. Απαιτείται να γίνει ουσιαστική συζήτηση για τα επόμενα βήματα του αγώνα, να βγει η πείρα από τη δράση μας, από την προσπάθεια οργάνωσης των κινητοποιήσεων, από το πώς δουλέψαμε σε κάθε δήμο σε κάθε χώρο δουλειάς.

Να συζητήσουμε για τα αιτήματα, την αναγκαιότητα του αγώνα, της συσπείρωσης, της οργάνωσης που πρέπει να είναι καθημερινό και μόνιμο μέλημα μας. Γιατί μπροστά μας θα έχουμε χιλιάδες απολύσεις, ιδιωτικοποιήσεις βασικών τομέων των δήμων, περαιτέρω ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων, κλπ.

Γι’ αυτό το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ παίρνει την πρωτοβουλία να καλέσει τα Διοικητικά Συμβούλια των πρωτοβάθμιων σωματείων, συνδικαλιστές και εργαζόμενους στους ΟΤΑ και την Περιφέρεια σε πλατιά σύσκεψη, τη Δευτέρα 9 Δεκέμβρη 2013 στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα Εμποροϋπαλλήλων (Αγ. Φιλοθέης 5β πίσω από την Μητρόπολη) με θέμα: Συμπεράσματα από την οργάνωση των αγώνων μας και σχέδιο δράσης για τα επόμενα βήματα μας.
Η συμμετοχή όλων των συναδέλφων είναι απαραίτητη



H Διοίκηση του Συνδικάτου