Για επικοινωνία και παρατηρήσεις στο e-mail: lsamarousiou@gmail.comΣύλλογος Προοδευτικών Γυναικών Αμαρουσίου: Όλες στη γενική απεργία στις 6 του Νοέμβρη

                     Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών Αμαρουσίου                                

ΔΗΜ.ΡΑΛΛΗ 12-ΜΑΡΟΥΣΙ –ΤΗΛ.2108023471 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ 7-9ΜΜ

Ο Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών Αμαρουσίου, καλεί τις γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων, τις εργαζόμενες, τις άνεργες, τις απλήρωτες, τις ανασφάλιστες, τις γυναίκες που βλέπουν τη ζωή τη δική τους και των παιδιών τους να οδηγείται στην εξαθλίωση, να πάρουν μέρος δυναμικά στην 24ωρη προειδοποιητική ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ του ΠΑΜΕ στις 6 Νοέμβρη.
Έχουμε τη δύναμη ν’ απαντήσουμε με την οργάνωσή μας, με το κεφάλι ψηλά στα νέα βάρβαρα μέτρα που δρομολογούνται.


Τους μισθούς των 300 ευρώ που μας ετοιμάζουν, τις καινούριες μειώσεις στις συντάξεις, τη μονιμοποίηση των χαρατσιών, τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς, τις ιδιωτικοποιήσεις στο ρεύμα, το νερό, την εκπαίδευση, την πορεία προς την πλήρη κατάργηση των κοινωνικών παροχών, που θα κάνουν  την ήδη μίζερη ζωή των λαϊκών στρωμάτων αφόρητη!
 
                                         ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!


Βυθίζονται πολλοί για να σωθούν τα κέρδη των λίγων. Μας καταδικάζουν στην ανέχεια για να γίνουν εκείνοι πιο ισχυροί. Δε θα ανεχτούμε άλλο αυτή την κατάσταση.

Οι γυναίκες που σηκώνουν στην πλάτη τους το ολοένα και πιο βαρύ φορτίο των προβλημάτων της οικογένειάς τους δεν μπορούν και δεν πρέπει να μείνουν απαθείς.

Να πλημμυρίσουν τους δρόμους διεκδικώντας τα δικαιώματα που μας στερούν για τη δική τους « ανάπτυξη» και τη δική μας πτώχευση.

Να πάρουν ευθύνη για το παρόν και το μέλλον της ζωής τους. Να δώσουν ηχηρή απάντηση στο κεφάλαιο και το κράτος του, υψώνοντας το ανάστημά τους, καταδικάζοντας και απομονώνοντας το μακρύ χέρι του καπιταλισμού, την εγκληματική-ναζιστική συμμορία  της Χρυσής Αυγής.

  
Η Πρόεδρος                                                                                  Η Γραμματέας

Καρλατήρα Μαρία                                                                       Πράπα Αιμιλία