Για επικοινωνία και παρατηρήσεις στο e-mail: lsamarousiou@gmail.comΑνακοίνωση του ΚΚΕ για τη δολοφονία του 34χρονου από φασίστες της Χρυσής Αυγής


Το ΚΚΕ καλεί το λαό και τη νεολαία να καταδικάσουν μαζικά και αποφασιστικά τη δολοφονία του 34χρονου στο Κερατσίνι από φασίστες της Χρυσής Αυγής. Η εγκληματική και δολοφονική δράση της Χρυσής Αυγής έχει στόχο να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους και τη νεολαία. Αποθρασύνεται από την πολύμορφη στήριξη που της παρέχουν το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα και τα μεγαλοσυμφέροντα, που τη γέννησαν και τη θρέφουν, για να επιτίθεται σε όσους παλεύουν, σηκώνουν κεφάλι, να επιτίθεται στο εργατικό – λαϊκό κίνημα.
Ο λαός και η νεολαία έχουν τη δύναμη να σταματήσουν τη δολοφονική δράση των ναζιστών. Τα σωματεία των εργαζομένων, οι μαζικοί φορείς σε πόλεις και ύπαιθρο, οι Λαϊκές Επιτροπές μπορούν να απομονώσουν τους θρασύδειλους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής και να προστατεύσουν το λαό από το δηλητήριο και τη δράση τους. Να δυναμώσουν τη λαϊκή συμμαχία για να μπει τέρμα στη δράση των ναζί και του συστήματος που τους θρέφει.Δολοφονικό χέρι του κεφαλαίου και του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή ο Νίκος Καραθανασόπουλος,κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, καταγγέλλοντας την εν ψυχρώ δολοφονία του 34χρονου νέου στο Κερατσίνι από φασίστες δολοφόνους του ναζιστικού μορφώματος.