Για επικοινωνία και παρατηρήσεις στο e-mail: lsamarousiou@gmail.comΚομματικές Οργανώσεις ΚΚΕ και ΚΝΕ στο Μαρούσι: Συζήτηση για τη στάση του εργατικού κινήματος σε ενδεχόμενο ιμπεριαλιστικού πολέμου.

  
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 «...Οι πόλεμοι δε σταμάτησαν ποτέ, ακόμα και σε σχετικά ειρηνικές περιόδους. Όταν όμως τα σύννεφα του πολέμου πυκνώνουν, όταν ένας πόλεμος με γενικότερες διεθνείς διαστάσεις προβάλλει πιο πιθανός, η ανάγκη  μελέτης της πείρας του κομμουνιστικού κινήματος στο θέμα του πολέμου γίνεται επιτακτική...»
Οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ και οι Οργανώσεις Βάσης της ΚΝΕ στο Μαρούσι, σε προσκαλούμε στη συζήτηση που θα γίνει την Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 19.30, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αμαρουσίου (Β. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα). Οι εξελίξεις στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου δείχνουν την ανάγκη να μελετήσουμε την ιστορική πείρα για τη στάση του εργατικού κινήματος σε ενδεχόμενο ιμπεριαλιστικού πολέμου.
Θα γίνει παρουσίαση της συλλογής κειμένων του Β. Ι. Λένιν που γράφτηκαν την περίοδο του Πρώτου Παγκοσμίου πολέμου «Για τον πόλεμο και τη σοσιαλιστική επανάσταση».
Θα μιλήσει ο Φάνης Παρρήςμέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ.
Στο χώρο θα λειτουργεί έκθεση βιβλίου.