Για επικοινωνία και παρατηρήσεις στο e-mail: lsamarousiou@gmail.comΣύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αγ.Παρασκευής: Ανακοίνωση συμπαράστασης στους απολυμένους


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου σε αγαστή συνεργασία με την Συγκυβέρνηση, την Τρόικα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, απολύει 13 εργαζομένους ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ του Δήμου. Εφαρμόζει την αντεργατική τους πολιτικής, κατά της ΜΟΝΙΜΗΣ και ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ενώ ταυτόχρονα πρωτοστατεί στην πρόσληψη προσωπικού μέσω των δουλεμπορικών Μ.Κ.Ο., και με ελαστικές μορφές εργασίας, στις χειρότερες μάλιστα μορφές συμβάσεις έργου.

Ο ΣΕΔΑΠ καταδικάζει την ενέργεια του Δήμου και στέκεται αλληλέγγυος στους συναδέλφους. Απαιτούμε από την Δημοτική Αρχή να ανακαλέσει την απόφασή της και να μεταφέρει όλο το προσωπικό στο Δήμο.


Συνάδελφοι-σσες κανένας φόβος καμία υποταγή. Έχουμε την Δύναμη να επιβάλουμε την δική μας πολιτική που θα έχει ως επίκεντρο τις δικές μας ανάγκες.

Καλούμε όλα τα Σωματεία και τους Μαζικούς φορείς να πάρουν θέση. Ο Νέος εργασιακός μεσαίωνας που θέλουν να μας επιβάλουν η Συγκυβέρνηση, η Τρόικα και η Ευρωπαϊκή Ένωση με σύμμαχους τους Δημάρχους, δεν πρέπει να περάσει.

Όλοι μαζί, μέσα από την οργάνωση μας σε κάθε χώρο δουλειάς, μπορούμε να ανατρέψουμε τις αντιλαϊκές πολιτικές.


Ο Πρόεδρος


ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΑΥΡΟΜΑΡΑΣ

Ο Γενικός Γραμματέας


ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΑΓΙΟΒΛΑΣΙΤΗΣ