Ανακοίνωση ΔΑΣ ΟΤΑ Αμαρουσίου

Πληροφορηθήκαμε ότι η πλειοψηφία του Σωματείου εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου πραγματοποίησε συνάντηση τη Πέμπτη 20/3/2013 με τον Δήμαρχο, τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας και υπηρεσιακούς παράγοντες για το θέμα που έχει προκύψει σχετικά με τη λειτουργία των εξωτερικών συνεργείων όσο αφορά την υπερωριακή εργασία.


Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε χωρίς τη συμμετοχή των εκλεγμένων της Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας, παρότι υπάρχει εργαζόμενος των εξωτερικών συνεργείων εκλεγμένος με τη ΔΑΣ. Τα αποτελέσματα περιμένουμε να τα μάθουμε και εμείς τη Παρασκευή όπου θα γίνει η συνάντηση των εργαζομένων.

Για το πως λειτουργεί το Διοικητικό Συμβούλιο τα συμπεράσματα δικά σας.

Σημειώνουμε ότι στα δύο τελευταία Διοικητικά Συμβούλια έχουμε καταθέσει τις μισθοδοσίες μας, τα υπόλοιπα μέλη ακόμα τα περιμένουμε.

Το αν ο Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι και Γεν.Γραμματείς του Δήμου δεν μπορούν να καταβάλουν την υπερωριακή απασχόληση των εργαζομένων λόγω των αντεργατικών πολιτικών των κυβερνήσεων και των συγκυβερνήσεων υπεύθυνοι δεν είναι οι εργαζόμενοι αλλά αυτοί που ασκούν Διοίκηση, εάν δεν μπορούν 

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ και να αφήσουν τους εργαζόμενους να βγάζουν τους μισθούς τους.

Αλήθεια οι συνδικαλισταράδες και επίδοξοι διαχειρηστές του σημερινού σάπιου καπιταλιστικού συστήματος τι λύση δίνουν; 

Συμφωνούν; Και αν όχι γιατί το ανέχονται;

Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι, ότι οι εργαζόμενοι δεν είναι δούλοι κανενός Δημάρχου και κανενός Αντιδημάρχου.

Καλούμε τους εργαζόμενους να σταματήσουν να δουλεύουν με ημίμετρα, απαιτούμε από τη Διοίκηση του Δήμου να καταβάλει τις υπερωρίες κανονικά.

Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία
Παράταξη του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου