Για επικοινωνία και παρατηρήσεις στο e-mail: lsamarousiou@gmail.comΑυτοί που φεύγοντας προσπάθησαν να κλέψουν το αρχείο του ΚΚΕ,τώρα θυμήθηκαν τον Πλουμπίδη!!!‏


 Ταυτότητα με «κλεμμένα» στοιχεία δεν θα αποκτήσουν οι «μακρυχέρηδες» του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αμαρουσίου συνιστώσα 5η φάλαγγα του κομμουνιστικού κινήματος  . Δεν αρκεί να επικαλείσαι αγώνες για τους οποίους άλλοι μάτωσαν, για να αποκτήσεις κάτι απ' την αίγλη τους. Δεν αρκεί να επικαλείσαι τον Πλουμπίδη. Το αντάμωμα των συντρόφων που πόνεσε κι ονειρεύτηκε μαζί τους, που φόρεσε τις ίδιες χειροπέδες με εκείνους, απ' το οποίο εμπνεύστηκε, έχει τόση σχέση με μια διαδικασία «χωνέματος» του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΠΑΣΟΚους που βρήκαν στέγη σ' αυτόν, όση ο φάντης με το ρετσινόλαδο.Δεν αποκτάς αίγλη όταν θυμάσαι τον Μπελογιάννη, τον Πλουμπίδη, τον Βελουχιώτη, αντίθετα η μικρότητα της σκόπιμης ανάσυρσής τους αναδεικνύεται με όλη της τη θλιβερή χλωμάδα,  συγκρινόμενη με τη δική τους λάμψη, οι βλέψεις για διαχείριση της αστικής εξουσίας αποκρουστικές, μπροστά στο μεγαλείο των αξιών και ιδανικών για τα οποία έδωσαν τη ζωή τους.

Ο Νίκος Πλουμπίδης έζησε σαν Κομμουνιστής και εκτελέστηκε γιατί υπερασπίστηκε μέχρι τέλους το ΚΚΕ, "τιμή του ήταν η τιμή του κόμματος..", είναι σύμβολο κομμουνιστικής ηθικής, λέξεις άγνωστες για εσάς. Και δεν έχουν οι οπουρτουνιστές την τσίπα να αναφέρουν το κύριο επίθετο που είχε ο μπάρμπας ,ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ!!!

Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, με τις πλάτες του ΚΚΕ, των ηρώων του, των αξιών και ιδανικών που ποτίστηκαν με αίμα, δεν θα κάνετε την κηδεία τους... Βάλτε το καλά στο μυαλό σας. 

  Φωτόπουλος Θανάσης ,μέλος του ΚΚΕ