Για επικοινωνία και παρατηρήσεις στο e-mail: lsamarousiou@gmail.comΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΣ-ΟΤΑ


Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου και δουλεμπορική εταιρεία (Μ.Κ.Ο) «ΌΜΟΡΦΗ ΕΛΛΑΔΑ» κοροϊδεύουν συνειδητά τους εργαζόμενους που έχουν προσληφθεί μέσω της συγκεκριμένης εταιρείας. Παραμονή Χριστουγέννων (21/12/2012) ημέρα Παρασκευή θυμήθηκαν ότι οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι και ήρθαν να τους μιλήσουν, με την αιτιολογία ότι παραιτήθηκε η υπεύθυνη του υπουργείου Εργασίας όπου έτρεχε το συγκεκριμένο πρόγραμμα και δεν ορίστηκε αντικαταστάτης να το προχωρήσει.


Αλήθεια όλοι αυτοί οι πολιτικάντιδες – δουλέμποροι που ήταν όλους τους προηγούμενους μήνες από τον Οκτώβριο μέχρι σήμερα; Τι ενέργειες έχουν κάνει μέχρι σήμερα;
Αλήθεια τούτοι οι φιλέσπλαχνοι «Χριστιανοί» (Μ.Κ.Ο. και Διοίκηση του Δήμου) αναρωτήθηκαν πως θα κάνουν γιορτές οι συνάδελφοι, αναρωτήθηκαν τι θα πουν στα παιδιά τους; Ο κύριος Δήμαρχος με τη συγκυβέρνηση (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) είναι συνηπεύθυνοι για τη σημερινή κατάντια. Καθημερινά κάνουν ότι μπορούν ώστε να ξεχαρβαλωθούν οι εργασιακές σχέσεις.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι συνάδελφοι έχουν προσληφθεί από τη συγκεκριμένη δουλεμπορική εταιρεία και νοικιάζονται στους Δήμους για ένα πεντάμηνο με μισθό κάτω από τη Εθνική Συλλογική Σύμαβαση Εργασίας για οκτάωρο.
Ενημερώνουμε ότι παρόμοιες «φάμπρικες» έχουν ανοίξει και συνδικαλιστικές οργανώσεις όπως η ΓΣΕΕ και ΓΕΣΕΒΕ. Να τους χαίρονται οι υποστηρικτές τους.

Απαιτούμε έστω και τη Δευτέρα 24-12-2012 να πληρωθούν όλοι οι εργαζόμενοι των Μ.Κ.Ο.
Να πεταχτούν έξω από το Δήμο όλες οι δουλεμπορικές εταιρείες.
Να αποδωθεί το σύνολο των αποδοχών στους εργαζόμενους.
Όχι στη μίζα του 25% στους δουλέμπορους.

Είναι ντροπή να εύχονται καλές γιορτές όταν έχουν απλήρωτους εργαζόμενους.


ΔΑΣ - ΟΤΑ
Παράταξη του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου