Για επικοινωνία και παρατηρήσεις στο e-mail: lsamarousiou@gmail.comΑνακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης
ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ, ΚΑΝΕΙΣ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ. 


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΡΟΥΣΙΟΥ , Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ(ΝΔ), ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΑΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ(ΠΑΣΟΚ), ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ. ΛΕΕΙ ΔΗΘΕΝ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ -ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ  ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ . ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ? ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΥ-ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ? ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ , ΑΛΛΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ.

 ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ,ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ , ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ -ΦΟΡΟΥΣ, ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ , ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΔΗΜΑΡ, ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3 , ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 2013, ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΥΣ. ΑΧΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΥΣ. ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ , ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΩΝ ΣΩΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΤΥΠΟΥ ΣΙΚΙΑΡΕΙΔΗ,ΛΑΤΣΗ ( GOLDEN-HALL,MALL,ΑΣΠΑΙΤΕ...) ΚΛΠ. 
ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ  ΕΞΩΡΑΐΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ , ΑΥΡΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΉΚΥΝΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ. ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΤΟΙΧΊΣΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ , ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΜΉΚΥΝΣΗ? ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕ Ο Κος ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ? 
 ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ -ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΕΝΩΜΕΝΑ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ , ΣΦΑΓΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ  ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Μ' ΕΝΑ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΝΤΕΛΙΡΙΟ , ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ "ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ"¨( ΑΡΑΓΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ?) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΛΥΣΗ. ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΧΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ,ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ!!!!!!
ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΕ Ο Κος ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΣΑ, ΣΕ ΗΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΝΑ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΣΤΙΣ 13 ΚΑΙ 30 ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 16 ΚΑΙ 30 ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙ . 
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ  ΚΑΙ  ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΚΑΛΟΥΣΕ .
ΣΕ ΑΡΝΗΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΕ ΑΝΤΙΛΑΪΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ  ΕΝΤΟΚΑ , ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΑΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΩΣ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟϋΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ  . ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ  ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. ΚΑΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΜΙΑ  ΑΠΟΛΥΣΗ , ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΤΑΞΗ,ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ , ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ.
ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ  ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΔΕ ΔΕΧΤΗΚΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ. 
Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΤΑΞΙΚΗ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ , ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ,Γ.Σ, ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΜΠΟΔΙΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΜΕ .
ΕΡΓΑΤΙΑ-ΜΠΡΟΣΤΑ, ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ. 

  
  ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΟΓΛΟΥ Ν.
ΚΑΡΛΑΤΗΡΑ Μ.
ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Θ.