Για επικοινωνία και παρατηρήσεις στο e-mail: lsamarousiou@gmail.comΣυνεχίζουμε το μπλόκο στο χαράτσι της ΔΕΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
(ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Γ.Ε) 
Δ.ΡΑΛΛΗ 12-ΜΑΡΟΥΣΙ –ΤΗΛ.2108023471 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7-9μμΟ Σύλλογος Προοδευτικών γυναικών Αμαρουσίου μαζί με τη Λαϊκή Επιτροπή Αμαρουσίου συνεχίζουμε τον αγώνα μας και οργανώνουμε τη δράση μας ενάντια στα χαράτσια που μας επιβάλλονται μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.Καλούμε τους εργαζόμενους ,τους άνεργους τους αυτοαπασχολούμενους, τους νέους και τις νέες της πόλης μας με μαζικό και οργανωμένο αγώνα, να μην πληρώσουμε τα χαράτσια που φορολογούν τη φτώχεια μας.Δεν θα τους αφήσουμε να επιβάλλουν πληρωμή ενοικίου μέσα στο ίδιο μας το σπίτι.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:

-Πληρώνουμε το λογαριασμούς της ΔΕΗ , μέσω των ΑΤΜ των τραπεζών αφαιρώντας το χαράτσι..Επιλέγουμε τράπεζα στην οποία έχουμε λογαριασμό.Πατάμε κατά σειρά τις εξής επιλογές : <Άλλες Συναλλαγές> ,<Πληρωμές ΔΕΚΟ> , <ΔΕΗ> .Πληκτρολογούμε το δωδεκαψήφιο κωδικό ηλεκτρονικής συναλλαγής που υπάρχει πάνω στο λογαριασμό και πληρώνουμε μόνο το ποσό που προκύπτει αφαιρώντας το χαράτσι.
-Πληρωμή μέσω ΚΑΣ {τα μηχανήματα που βρίσκονται στις τράπεζες}.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.

Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία με παραπάνω ,με τη διαφορά ότι βάζουμε μέσα στο μηχάνημα το ποσό που θέλουμε να πληρώσουμε.

Στη συνέχεια κοινοποιούμε στη ΔΕΗ με μαζικό τρόπο ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ,αντίγραφο της συναλλαγής με την τράπεζα και γραπτή δήλωση ότι το ποσό που πληρώσαμε αφορά το ρεύμα και τα τέλη υπέρ Δήμων και ΕΡΤ και όχι το χαράτσι.

Σε περίπτωση που η ΔΕΗ αρνηθεί να παραλάβει τη δήλωση με τα αντίγραφα πληρωμής στέλνουμε ομαδικό εξώδικο για να τα παραλάβει μέσω της Λαϊκής Επιτροπής .
{Υπόδειγμα δήλωσης μπορείτε να προμηθευτείτε από το στέκι φορέων –Δημ.Ράλλη 12 Μαρούσι 1ος όροφος -}.
Θα αποτρέψουμε στην πράξη με κάθε τρόπο τη διακοπή ρεύματος σε όσους δεν πληρώνουν, με αποφασιστικότητα , κάνοντας ανθρώπινο τείχος μπροστά σε όποιον έρθει να κόψει το ρεύμα .

ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ

Όσοι πληρώνουν το λογαριασμό της ΔΕΗ χωρίς το χαράτσι να απευθύνονται στη Λαϊκή Επιτροπή Αμαρουσίου ή στο Σύλλογο Γυναικών για να υπάρχει ετοιμότητα αν επιχειρηθεί η διακοπή του ρεύματος.

Στον άγριο πόλεμο που μας έχουν κηρύξει, χρειάζεται συντονισμένη,οργανωμένη και συλλογική απάντηση.Αυτό είναι χρέος απέναντι στον εαυτό μας και στις οικογένειες μας.Δεν καταβάλλουμε ούτε ένα ευρώ απ' όσα μας ζητούν να πληρώσουμε .Η άρνηση πληρωμής είναι νόμιμη πράξη για τις εργατικές λαϊκές οικογένειες που δεν έχουν να πληρώσουν αλλά και χρέος και πράξη αλληλεγγύης από όσες οικογένειες ακόμα αντέχουν.

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 1/11/2012 πμ ΣΤΙΣ 11πμ ΣΤΗ ΔΕΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

Η Πρόεδρος                  Η Γραμματέας
Καρλατήρα Μαρία         Πράπα Αιμιλία