Για επικοινωνία και παρατηρήσεις στο e-mail: lsamarousiou@gmail.comΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 26/09/2012


                                                              
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

(ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Γ.Ε)
Δ.ΡΑΛΛΗ 12-ΜΑΡΟΥΣΙ –ΤΗΛ.2108023471 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7-9μμ     ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
                                            26/09/2012

   Καλούμε τις γυναίκες της λαικής οικογένειας , τις εργαζόμενες , τις άνεργες ,τις αυτοαπασχολούμενες ,τις συνταξιούχες , τις σπουδάστριες τις μετανάστριες , να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις στη μάχη για την επιτυχία της πανελλαδικής απεργίας στίς 26/09/2012.
  Με τη συμμετοχή μας στέλνουμε μήνυμα σε κάθε χώρο δουλειάς , σε κάθε γειτονιά ότι δεν αποδεχόμαστε και αντιπαλεύουμε οργανωμένα τα βάρβαρα μέτρα της Κυβέρνησης και της ΕΕ που μας τσακίζουν για να αυγαταίνουν τα κέρδη των εκμεταλλευτών του μόχθου μας , των τραπεζιτών και των μονοπωλίων.
   Ούτε προσωρινά , ούτε τα τελευταία είναι τα μέτρα που ετοιμάζει η συγκυβέρνηση.
  Απορρίπτουμε τα αντιλαικά , αντεργατικά μέτρα και μνημόνια που μας ρίχνουν στην ανεργία , τη μαύρη εργασία , μας στερούν την κοινωνική ασφάλιση , τα κοινωνικά , προνοιακά επιδόματα , μας αφήνουν χωρίς δημόσια νοσοκομεία , χωρίς φάρμακα , αφήνουν παιδιά έξω απο τούς βρεφονηπιακούς σταθμούς , μας πετσοκόβουν τις συντάξεις ,ζητάνε δουλειά μέχρι τα 70. 
   Αυτοί που όλα τα προηγούμενα χρόνια συσσώρευσαν τεράστια κέρδη και είναι υπεύθυνοι για την κρίση ,τώρα μας ζητάνε να ματώσουμε πληρώνοντας φόρους και χαράτσια για να διατηρήσουν τα κέρδη και την εξουσία τους.
   Ηρθε η ώρα να τους πούμε το μεγάλο όχι.Το μέλλον μας  και το μέλλον των παιδιών  μας δεν μπορεί να είναι η ανασφάλεια , η φτώχεια ,η ανεργία.
   Δίνουμε την αγωνιστική μας απάντηση στις 26 Σεπτέμβρη οργανώνοντας την επιτυχία της απεργίας.
   Αποφασιστικά με αισιοδοξία και πίστη στο δίκαιο αγώνα μας με στόχο την κατάργηση των μνημονίων ,των δανειακών συμβάσεων και των αντεργατικών νόμων .


ΜΑΡΟΥΣΙ
17/09/2012