Για επικοινωνία και παρατηρήσεις στο e-mail: lsamarousiou@gmail.comΨήφισμα για τη ΧαλυβουργίαΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΨΗΦΙΣΜΑ

ΙΟΥΛΙΟΣ 2012

     Η Λαϊκή Συσπείρωση Μαρουσιού καταγγέλλει την κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ ως τη βασική υπεύθυνη για την εισβολή των ΜΑΤ στη «Χαλυβουργία Ελλάδος», μετά από εισαγγελική εντολή. Καταγγέλλει τη χρήση χημικών, τους ξυλοδαρμούς και τις συλλήψεις απεργών, προκειμένου να προστατευτεί ο απεργοσπαστικός μηχανισμός του Μάνεση. 

Επιβεβαιώνεται και πάλι ότι αυτό το κράτος, οι καπιταλιστές και οι κυβερνήσεις τους είναι ενωμένοι ενάντια στους εργάτες, τα άλλα λαϊκά στρώματα, τη λαϊκή οικογένεια που αγωνίζεται απεγνωσμένα να τα βγάλει πέρα. 

Το χτύπημα που επιχειρήθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 20/7/2012 με γκανγκστερικό τρόπο, δεν στοχεύει μόνο τους αγωνιστές χαλυβουργούς που απεργούν επί 9 μήνες για τα στοιχειώδη δικαιώματά τους. Αποτελεί επίθεση στο σύνολο της εργατικής τάξης, προκειμένου να σκύψει το κεφάλι, για να περάσει ο οδοστρωτήρας της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής. 

Απαιτούμε να αποσυρθούν αμέσως τα ΜΑΤ απ' τη «Χαλυβουργία» , να σταματήσει κάθε δίωξη ενάντια σε εργαζόμενους συνδικαλιστές και να γίνουν δεκτές οι προτάσεις των χαλυβουργών για να ξαναλειτουργήσει το εργοστάσιο. 

Καλεί σε ένταση της αλληλεγγύης στον αγώνα των χαλυβουργών. Η τρομοκρατία κατά του λαού μας δεν πρέπει να περάσει.