Για επικοινωνία και παρατηρήσεις στο e-mail: lsamarousiou@gmail.comΑίτημα προς πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου για θέματα συζήτησης στο Δ.Σ.07/06/12
Προς : Τον Πρόεδρο του Δ. Σ. Αμαρουσίου
κο Επ. Γαρδέλη


Kε Πρόεδρε,
Όπως γνωρίζετε στις 30 Ιούνη λήγει το πρόγραμμα "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ", όπως και οι Συλλογικές Συμβάσεις των εργαζομένων σε αυτό, με κίνδυνο να χάσουν τη δουλειά τους οι  εργαζόμενοι σε αυτό και οι  ηλικιωμένοι και ΑμΕΑ να χάσουν την όποια κοινωνική στήριξη και βοήθεια έχουν. 

Επίσης το διάστημα αυτό εκατοντάδες λαϊκές οικογένειες θα αντιμετωπίσουν άμεσα οξυμένο πρόβλημα με τη μείωση των θέσεων στους παιδικούς σταθμούς και την κατάργηση των βρεφικών τμημάτων, ως αποτέλεσμα της δραστικής μείωσης της κρατικής χρηματοδότησης προς την Τοπική Διοίκηση κατ' εφαρμογή των μνημονίων και της δανειακής σύμβασης.Επιπλέον μεθοδεύεται μείωση του προσωπικού με τη λήξη των συμβάσεων  εργαζομένων όλων των ειδικοτήτων μέσα στον Ιούλη.

Γι' αυτό το λόγο ζητάμε να εντάξετε στην Η.Δ του  επόμενου Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, ως τακτικά θέματα συζήτησης , 
  1.  Παρέμβαση προς τη κυβέρνηση  για να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη συνέχεια και η επέκταση του προγράμματος "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ" και να ανανεωθούν τώρα οι Συμβάσεις Εργασίας των εργαζομένων.
  2.  Παρεμβάσεις και δράσεις για την  λειτουργία  σύγχρονων δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του Μαρουσιού , με επαρκές σταθερό προσωπικό, για όλα τα παιδιά, με χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό και όχι από τα μειωμένα λαϊκά εισοδήματα.
Παρακαλούμε για δικές σας ενέργειες.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Μαρουσιού

Μπουντούρογλου Νίκος
Καρλατήρα Μαρία
Φωτόπουλος Θανάσης.