Για επικοινωνία και παρατηρήσεις στο e-mail: lsamarousiou@gmail.comΔΑΣ-ΟΤΑ: Για τη στάση του προέδρου του σωματείου στο συνέδριο ΠΟΕ ΟΤΑ

Μαρούσι 27/04/12
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ το πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου και αντιπρόσωπο στο συνέδριο της ΠΟΕ ΟΤΑ Νίκο Καλλιμάνη διότι ψήφισε κατά της νομιμοποίησης 18 Σωματείων που ισοδυναμεί με 100 αντιπροσώπους γιατί διέπραξαν το «έγκλημα» να θεωρήσουν τους συναδέλφους συμβασιούχους ως ισότιμα μέλη στα σωματεία τους και να ψηφίσουν και για αντιπροσώπους για το συνέδριο της ΠΟΕ ΟΤΑ.

Ο «ανεξάρτητος – ακομμάτιστος» συνδικαλιστής υποψήφιος με τη παράταξη της ΠΑΣΚΕ (ΠΑΣΟΚ) στο συνέδριο όλος τυχαίος ταυτίστηκε με τη παράταξη της ΔΑΚΕ ξεχνώντας μέχρι και πριν ένα 1 ½ χρόνο ο ίδιος ήταν συμβασιούχος και έδινε τη μάχη με όλους τους συνδικαλιστικούς τρόπους ώστε να μονιμοποιηθεί.

Συνάδελφε ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΕ,

Η πλειοψηφία της ΠΟΕ ΟΤΑ δε σε θέλει ως ισότιμο μέλος. Στόχος των διαγραφών των αντιπροσώπων από τα 18 σωματεία έχει να κάνει με τις γενικότερες πολιτικές εξελίξεις.

Διαγράφουν ότι τους μπαίνει εμπόδιο, διαιρούν τους εργαζόμενους, υπονομεύουν την ενότητα της εργατικής τάξης. Στην ίδια ρώτα κινείται και ο πρόεδρος του Σωματείου αλλά και ο δεύτερος εκπρόσωπος Νίκος Δεπάστας (ΠΑΣΚΕ) που το παίξε Πόντιος Πιλάτος ψηφίζοντας λευκό.

Απέρριψε από τη συνείδηση σου τους νόθους συνδικαλιστές της ηγεσίας της ΠΟΕ ΟΤΑ , ως πότε θα σε χρησιμοποιούν όταν σε έχουν ανάγκη και θα σε φτύνουν όταν δίνεις τη μάχη για τη ΜΟΝΙΜΗ και ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. Παραμέρισε τους υποκριτές συνδικαλιστές που επί της ουσίας αντί να υποστηρίξουν τα συμφέροντα σου υποτάσσονται σε συνδικαλιστικά αξιώματα και καρέκλες, ντρέπονται να σου πουν τη παράταξη που υποστηρίζουν γιατί είναι συνένοχες για τη σημερινή κατάσταση στο χώρο των ΟΤΑ. Πάρε τη κατάσταση στα χέρια σου μέσα από τον οργανωμένο αγώνα, μέσα από το ΚΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ των ΟΤΑ με το πλαίσιο του Π.Α.ΜΕ.

Υ.Γ. Δεν πιστεύουμε ότι στο μέλλον θα έχουν το θράσος να το παίξουν ανεξάρτητοι ακομμάτιστοι συμπαραστάτες των συμβασιούχων. Θυμίζουμε ότι στη εκλογοαπολογιστική συνέλευση διάρηγναν τα ιμάτια τους για την δήθεν ανεξαρτησία τους κατηγορώντας τους κομμουνιστές συνδικαλιστές ότι κομματικοποιούν τις συνελεύσεις, απορρίπτοντας τη πρόταση των ταξικών δυνάμεων για ισότιμη συμμετοχή των συμβασιούχων και για την ανάδειξη αντιπροσώπων στη ΠΟΕ ΟΤΑ με τη σύμφωνη γνώμη και του «ακομμάτιστου ανεξάρτητου» αντιπροσώπου της ΑΣΚ (παράταξη του ΣΥΝ ΣΥΡΙΖΑ) Σπύρο Μπόγδανο.

Ως εδώ η υποκρισία.

ΔΑΣ ΟΤΑ
Παράταξη του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου