Για επικοινωνία και παρατηρήσεις στο e-mail: lsamarousiou@gmail.comΔελτίο Τύπου ΔΑΣ Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου

 
Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία 

Εργαζομένων                                                                                                                           11/4/2012

Δήμου Αμαρουσίου                                            Δελτίο Τύπου

Η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου για μια φορά ακόμα δείχνει τα «χριστιανικά» της ένστικτα αφού τέτοιες μέρες θυμήθηκε να πετσοκόψει τα μεροκάματα των εργαζομένων του Δήμου από τις απεργίες του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου, δηλαδή 138 ευρώ τουλάχιστον.


Σήμερα που οι εργαζόμενοι έχουν χάσει πάνω από το 40% των αποδοχών τους η Διοίκηση του Δήμου ως γνήσιο τέκνο της Κυβέρνησης του Μαύρου Μετώπου (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ) και της Τρόϊκας έρχεται να περικόψει απεργίες που έγιναν το προηγούμενο δίμηνο.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι οι Διοικήσεις των Δήμων αποτελούν ένα από τους μηχανισμούς αφαίμαξης λαϊκών κατακτήσεων.

Η Διοίκηση του Δήμου Αμαρούσιου ας μη ξεχνάμε ότι έχει υιοθετήσει όλους τους αντεργατικούς νόμους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Εάν ήθελε η Διοίκηση θα μπορούσε να κόψει τις απεργίες σταδιακά και όχι όλες μαζί.

Η ΔΑΣ ΟΤΑ ποτέ δεν αρνήθηκε να κόβονται τα μεροκάματα των απεργιών, αλλά να κόβονται τη στιγμή που γίνονται ώστε να μπορούν οι εργαζόμενοι ν’ ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους και όχι δύο μήνες μετά.


Κύριοι της Διοίκησης


Πιστεύουμε ότι την Κυριακή του Πάσχα θα δηλώσετε ότι τα αρνιά είναι χορηγία των εργαζομένων από τα μεροκάματα που κόπηκαν από τις απεργίες. Για να ξέρουν και οι μαρουσιώτες πως πληρώνονται τα γλέντια.

Εμείς ως εργαζόμενοι σας ευχόμαστε καλό ΠΑΣΧΑ.ΔΑΣ ΟΤΑ


Παράταξη του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου.