Για επικοινωνία και παρατηρήσεις στο e-mail: lsamarousiou@gmail.comΑΙΤΗΜΑ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Κο ΓΑΡΔΕΛΗ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ

 Κύριε πρόεδρε,
σε επίσκεψη μας στο γήπεδο προπόνησης των ποδοσφαιρικών ομάδων του Α.Ο. Ακάδημος Μαρουσιού και στη συζήτηση που είχαμε με παράγοντες του συλλόγου, αναδείχθηκαν τα σοβαρά εμπόδια που μπαίνουν στήν άθληση της  νεολαίας στήν πόλη του Μαρουσιού.
Οι άνθρωποι που ασχολούνται με το ερασιτεχνικό σωματείο    αντιμετωπίζουν τεράστιες δυσκολίες .Συγκεκριμένα, ο σύλλογος    έχει να πάρει χρήματα απο την ΓΓΑ απο το 2010 ,αφού η Δημοτική Αρχή μηδένισε το κονδύλι που έδινε για ενίσχυση.
Επίσης η έλλειψη ποδοσφαιρικού γηπέδου στήν πόλη μας έχει σαν αποτέλεσμα οι νεαροί αθλητές να πληρώνουν δεκάδεςευρώ στο Δήμο Πεντέλης για τη χρησιμοποίηση του ποδοσφαιρικού γηπέδου στα Μελίσσια.
Οι τσέπες των γονέων και των μελών του ΔΣ ,που κρατάνε οικονομικά ζωντανό
 τον Σύλλογο ,στερεύουν.
ΖΗΤΑΜΕ
Να συζητηθεί το σοβαρό αυτό θέμα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο με τις παρακάτω προτάσεις:
-Οικονομική ενίσχυση του Α.Ο Ακάδημος Μαρουσιού από τον Οργανισμό άθλησης    του Δήμου η από άλλο δημοτικό κονδύλι για την κάλυψη του ενοικίου που πληρώνει στο Δήμο Πεντέλης ,για την χρησιμοποίηση του γηπέδου στα Μελίσσια,καθώς και αγορά αθλητικού υλικού .
-Κατασκευή σύγχρονου γηπέδου ποδοσφαίρου στο Μαρούσι,σε οικόπεδο
του Δήμου ,με κρατική χρηματοδότηση.Παραχώρηση γραφείων στήν ομάδα.


Μαρούσι 3/02/2012

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Της Λαικής Συσπείρωσης