Για επικοινωνία και παρατηρήσεις στο e-mail: lsamarousiou@gmail.comΕπιτροπές Αγώνα Μαρουσιού για την παναττική Απεργία στις 17 Γενάρη

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ

                               Εργαζόμενοι-ες, άνεργοι-ες, νέοι-ες

ΟΛΟΙ  ΕΜΕΙΣ  ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ,ΠΟΥ ΧΤΥΠΙΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΛΕΜΕ :
                                 ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ.
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ  ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΩΝ.

                 ΣΤΙΣ 17 ΓΕΝΑΡΗ ΝΑ ΝΕΚΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΠΟΙ ΔΟΥΛΕΙΑΣ
                ΝΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ

Δεν έχουμε άλλη επιλογή.Δεν αντέχουμε.Δεν μας αξίζει τέτοια ζωή. Το μαύρο μέτωπο της συγκυβέρνησης (ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΛΑΟΣ) , με τις ευλογίες της ΕΕ, του ντόπιου κεφαλαίου και την ολόπλευρη στήριξη των αστικών ΜΜΕ, φέρνει νέα μέτρα,εξαθλιώνει ακόμα περισσότερο τη λαική οικογένεια, απειλεί και εκβιάζει.
Η επίθεση δεν καίει το σπίτι του διπλανού μας . Η ανεργία,οι απολύσεις,η φτώχεια βρίσκονται σε κάθε σπίτι και συνεχώς θα μεγαλώνουν.Η απλήρωτη εργασία και η επίθεση σε όλους τούς κλάδους αυξάνεται.

            Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΤΩΧΕΙΑ.

Η  λύση δέν είναι η υποταγή, ούτε να σιχτιρίζουμε από απόσταση για το κακό το ριζικό μας. Οι εργαζόμενοι στήν Ελληνική Χαλυβουργία βρίσκονται σε απεργία πάνω από δύο μήνες. Αρνήθηκαν την εκ περιτροπής εργασία, τούς μισθούς των 500 ευρώ , την τρομοκρατία και τις μαζικές απολύσεις. Μας  δείχνουν το δρόμο.
Ολοι μαζί να ορθώσουμε τείχος αντίστασης.  Να υπερασπιστούμε τις κλαδικές Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας . Να αποτρέψουμε την μετατροπή των χώρων δουλειάς σε γαλέρες με την πλήρη διάλυση των εργασιακών σχέσεων. Να σταματήσουμε την απλήρωτη εργασία , να εμποδίσουμε τις απολύσεις . Να δυναμώσουμε τον αγώνα για την κατάργηση των χαρατσιών και τη φοροληστεία.
Να υπερασπιστούμε τα παιδιά μας που τα θέλουν να δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί.

                    ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΩΝ.
                                           ΝΑ ΣΕΙΣΤΕΙ Η ΑΘΗΝΑ.
ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΡΙΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΗΣΤΕΙΑΣ.
                    ΕΞΩ Η ΤΡΟΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 17 ΓΕΝΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ      
                            Π.Α.ΜΕ.  ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΙΣ 11 π.μ.