Για επικοινωνία και παρατηρήσεις στο e-mail: lsamarousiou@gmail.comΣήμερα στις 18.30 η ανοιχτή συνέλευση των Λαϊκών Επιτροπών


        ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ  
                                                                                         (ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΓΕ)
Δ.ΡΑΛΛΗ 12-ΜΑΡΟΥΣΙ –ΤΗΛ-2108023471
ΠΛΗ ΦΟΡΙΕΣ :ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7-9μμ

                                                   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Μεγάλη αποδοχή είχε το κάλεσμα του Συλλόγου Προοδευτικών Γυναικών Αμαρουσίου ,στις 5/12/2011, για την οργάνωση της δράσης μας ενάντια στα χαράτσια που μας επιβάλλονται μέσα απο τους λογ.της ΔΕΗ.


Καλέσαμε τους εργαζόμενους ,τους άνεργους,τους αυτοαπασχολούμενους ,τους νέους και τις νέες της πόλης μας για να πάρουμε συγκεκριμένα μέτρα έτσι ώστε να μήν πληρώσουμε τα χαράτσια που φορολογούν τη φτώχεια μας.


Συγκροτήθηκαν Επιτροπές Αγώνα ανά γειτονιά (Πολυδρόσου, Περιοχής ΚΑΤ,Αγ.Αναργύρων,

Ν.Λέσβου, Κοκκινιάς, Εργατικών Κατοικιών, Ψαλιδίου-Ν.Τέρματος, Ηπειρώτικων-Συν/μού Δωδώνης, Κέντρου Αμαρουσίου, Ν.Αμαρουσίου, Φιλοθέης, Αγ.Θωμά).


Καλούμε σε παραπέρα μαζικοποίηση των παραπάνω Επιτροπών Αγώνα και στήσιμο και άλλων σε όλες τις γειτονιές του Μαρουσιού.


Θα αποτρέψουμε στήν πράξη με κάθε τρόπο τη διακοπή ρεύματος σε όσους δεν πληρώνουν.


Θα  υπερασπιστούμε κάθε γείτονα με αποφασιστικότητα ,κάνοντας ανθρώπινο τείχος  μπροστά σε όποιον έρθει να κόψει το ρεύμα .

Ολοι μια γροθιά Οσοι παίρνουν το λογαριασμό να ενημερώνουν την Επιτροπή Αγώνα της γειτονιάς τους για το πότε λήγει η προθεσμία πληρωμής για να υπάρχει ετοιμότητα όταν επιχειρηθεί η διακοπή του ρεύματος.


Για να έρθετε σε επαφή με τις Επιτροπές Αγώνα απευθυνθείτε στα τηλέφωνα που αναγράφονται.


Στόν άγριο πόλεμο που μας έχουν κηρύξει ,χρειάζεται συντονισμένη,οργανωμένη,συλλογική απάντηση.Αυτό είναι χρέος απέναντι στον εαυτό μας και στίς οικογένειες μας.


Δεν καταβάλλουμε ούτε ένα ευρώ απο όσα μας ζητούν να πληρώσουμε .Η άρνηση πληρωμής είναι νόμιμη πράξη για τις εργατικές λαικές οικογένειες που δεν έχουν να πληρώσουν αλλά και χρέος και πράξη αλληλεγγύης απο όσες οικογένειες ακόμα αντέχουν.ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 12/12/2011 ΣΤΙΣ 6,30μμ ΣΤΗ 2η  ΑΝΟΙΧΤΗ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΠΙΤΡΟΙΠΩΝ ΑΓΩΝΑ.(Δημ.Ράλλη 12-Μαρουσι)