Για επικοινωνία και παρατηρήσεις στο e-mail: lsamarousiou@gmail.comΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ

Των Συλλόγων Γυναικών 
ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΠΕΥΚΗΣ, ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ-ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ΚΗΦΙΣΙΑΣ 
 ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ
                
Γυναίκες εργαζόμενες ,αυτοαπασχολούμενες , άνεργες , μετανάστριες
 
ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ
ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ
ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ
ΠΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΑΣ

 Καταγγέλουμε τη βάρβαρη φοροληστεία σε βάρος του εργαζόμενου λαού απο τα φορομπηχτικά μέτρα που παίρνουν τα κόμματα της πλουτοκρατίας ΠΑΣΟΚ , ΝΔ , ΛΑΟΣ ,ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ , σε συνεργασία με την τρόικα και την ΕΕ. Με εκβιασμούς προσπαθούν να αποσπάσουν από τον εργαζόμενο λαό τα τελευταίαψίχουλα που απέμειναν απο μισθούς , συντάξεις με τα νέα χαράτσια που επιβάλλουν μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ.

Το νέο χαράτσι για τις κατοικίες , που με αίμα και ιδρώτα αποκτήσαμε και μας  φορολόγησαν μέχρι τώρα χίλιες φορές για αυτό , κάτω από την απειλή οτι αν δεν πληρώσουμε θα μας κόψουν το ρεύμα , είναι ένας άτιμος εκβιασμός και ένα βάρβαρο άδικο μέτρο.

Καλούμε όλες τις γυναίκες , άνεργες , εργαζόμενες ,αυτοαπασχολούμενες ,τις γυναίκεςτων  λαικών οικογενειών να αρνηθούν την πληρωμή του χαρατσιού.Χωρίς φόβο , χωρίς διλήμματα ,οργανωμένα επιστρέφουμε τα χαράτσια μέσα από τα σωματεία και τούς συλλόγους μας σε αυτούς που πρέπει να πληρώσουν, στήν πλουτοκρατία.

Η άρνηση πληρωμής είναι νόμιμη πράξη για τις εργατικές λαικές οικογένειες που δεν έχουν να πληρώσουν αλλά και χρέος και πράξη αλληλεγγύης από όσες  οικογένειες ακόμα αντέχουν .Κάθε μέρα που περνάει αποδεικνύεται στη ζωή ,πωs κανέναs δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μόνοs του την επίθεση ,καμία ατομική στάση δεν μπορεί να δώσει λύση.

Στόν άγριο πόλεμο που μαs έχουν κηρύξει ,χρειάζεται συντονισμένη , οργανωμένη ,συλλογική απάντηση.Αυτό είναι δικό μαs χρέοs απέναντι στόν εαυτό μαs και στίs οικογένειέs μαs Δεν καταβάλλουμε ούτε ένα ευρώ από όσα ζητούν να πληρώσουμε και προειδοποιούμε να μην τολμήσουν να επιβάλλουν μέτρα γιά τη στάση μας αυτή. 
                                     
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ
TΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 14/11/2011 ΣΤΙΣ 10,30 ΠΜ
   ΣΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ 
 - ΓΡ.ΛΑΜΠΡΑΚΗ 2-ΚΗΦΙΣΙΑ-

Πρέπει να πιστέψουμε στή δύναμη μας ,να βγούμε στούς δρόμους , να αλλάξουμε τα πράγματα. Μέσα απο τον οργανωμένο αγώνα μπορούμε να τους σταματήσουμε.