Για επικοινωνία και παρατηρήσεις στο e-mail: lsamarousiou@gmail.comΨΗΦΙΣΜΑ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ  
ΓΥΝΑΙΚΩΝ  ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
 
Καταγγέλουμε τη δολοφονική επίθεση που εξαπέλυσαν την Πέμπτη 20/10/2011, δεύτερη μέρα της 48ωρης πανεργατικής απεργίας, ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, φασιστοειδή, αναρχικοί, χρυσαυγίτες, οι γνωστοί κουκουλοφόροι, και είχαν ως συνέπεια των τραυματισμό δεκάδων απεργών και τη δολοφονία του άνεργου οικοδόμου Δημήτρη Κοτζαρίδη, γραμματέα του Παραρτήματος Βύρωνα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας.
Δίπλα στους κατασταλτικούς μηχανισμούς του κράτους πάντα στέκονται όλοι αυτοί οι μηχανισμοί με στόχο να χτυπήσουν το λαϊκό κίνημα και να αποτρέψουν το δυνάμωμα του αγώνα σε ταξική γραμμή. Η κυβέρνηση έχει μεγάλη ευθύνη.
Η δράση αυτών των μηχανισμών πηγάζει από κρατικές δομές, κέντρα και υπηρεσίες. Αυτό έχει δείξει η Ιστορία. Αυτοί οι μηχανισμοί που χτύπησαν τη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ είναι οι ίδιοι μηχανισμοί που χρησιμοποιούνται κάθε φορά που το κίνημα βάζει εμπόδια στην υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να μην σκύψουν το κεφάλι, να μην τρομοκρατηθούν, να μην το βάλουν κάτω.
Με περισσότερη ορμή και αποφασιστικότητα να πλαισιώσουν τα συνδικάτα, τους φορείς και τις οργανώσεις του ταξικού κινηματος.
Να δώσουμε απάντηση με την ενίσχυση του αγώνα μας, την ισχυροποίηση του ταξικού εργατικού κινήματος και της λαϊκής συμμαχίας .
Να αχρηστέψουμε στην πράξη τα αντιλαϊκά μέτρα. Να τσακίσουμε τους μηχανισμούς, τα κόμματα και τις πολιτικές που τα θρέφουν.

Καλούμε τις εργαζόμενες, τις νέες γυναίκες να ενισχύσουν την ΟΓΕ και τους αγώνες για να ανατρέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική και να ανοίξουμε το δρόμο για βαθύτερες αλλαγές σε όλα τα επίπεδα προς όφελος της εργατικής τάξης και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων.