Για επικοινωνία και παρατηρήσεις στο e-mail: lsamarousiou@gmail.comΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ… ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ.


 Απάντηση σε ανυπόγραφο κείμενο της εφημερίδας «ΑΜΑΡΥΣΙΑ»

Τον τελευταίο καιρό, που ο κόσμος κυριολεκτικά καίγεται, η κυβέρνηση και τα τσιράκια της  επιτίθενται με τον πιο βάρβαρο τρόπο στους εργαζόμενους αφαιρώντας κατακτήσεις ενός ολόκληρου αιώνα, ορισμένοι ,πραγματικά δεν μπορούν να κρυφτούν και επιτίθενται με τη σειρά τους στο ΚΚΕ , βαφτίζοντας «βραχίονές του», κινήματα και συλλόγους. Να σας θυμίσουμε ότι λίγα χρόνια πριν τους έλεγαν «συνοδοιπόρους».

Ο ΚΑΘΕΙΣ ΕΦ’ Ω ΕΤΑΧΘΗ.

Δεν μας ενοχλεί ούτε η κριτική στις πολιτικές μας θέσεις ούτε η ιδεολογική και πολιτική αντιπαράθεση. Ενοχλητική είναι η εμπάθεια και το ψέμα.

Και για του λόγου το αληθές.
Ο Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών Αμαρουσίου-Πεύκης , για την κινητοποίηση που διοργάνωσε στις 30/9/2011 για τα χαράτσια στη ΔΟΥ Αμαρουσίου , έστειλε
ανακοίνωση ενημέρωσης  στον τοπικό τύπο στις 28/9/2011. Επίσης και στην εφημερίδα σας.

Δεν περιμέναμε , κύριοι , να σας δούμε εκεί ,όπως δεν σας έχουμε  δει  σε πλήθος εκδηλώσεων και κινητοποιήσεων μας . Και ούτε έχουμε ανάγκη μόνο τη δική σας κάλυψη , για να ενημερώσουμε τους πολίτες για τις θέσεις και τις δράσεις μας.
Άλλωστε και μείς πιστεύουμε ότι πραγματικά δεν υπάρχει ανάγκη να απολογηθείτε για το τι θα καλύπτει η εφημερίδα σας .Γιατί στις δύσκολες μέρες που ζούμε πρέπει να ενημερωθούν οι πολίτες του Αμαρουσίου για τα LATIN PARTY και όχι για τις κινητοποιήσεις των εργαζόμενων. 

Όσο για τα δυσμενή  σας σχόλια , για την απουσία των εκπροσώπων της
ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ,από τη συζήτηση των σωματείων  του Δήμου  για τα εργασιακά , οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι οι  ίδιοι οι εκπρόσωποι των σωματείων ζήτησαν να μην παραβρεθούν οι παρατάξεις. Εμείς το σεβαστήκαμε. Οι εργαζόμενοι άλλωστε γνωρίζουν πολύ καλά ότι το ΚΚΕ και οι  εκλεγμένοι εκπρόσωποι του σε Δημοτικά Συμβούλια και μαζικούς φορείς , σε όλους τους αγώνες είναι πάντα εκεί.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι το προσεχές διάστημα όλοι οι  «βραχίονες» , θα βρίσκονται σε συνεχή δράση για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας , για την υπεράσπιση της ζωής των παιδιών και των οικογενειών μας.

Στις 19 και 20 Οκτώβρη στη μεγάλη πανελλαδική πανεργατική ΑΠΕΡΓΙΑ με το ταξικό κίνημα και  το ΠΑΜΕ , δίνουμε συντριπτική απάντηση στην πρωτόγνωρη αντεργατική και αντιλαϊκή επίθεση που έχει εξαπολύσει το μαύρο μέτωπο της κυβέρνησης της τρόικας και της πλουτοκρατίας.

 
Μαρία Καρλατήρα
Πρόεδρος Συλλόγου Προοδευτικών Γυναικών Αμαρουσίου-Πεύκης
Δημοτική Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση
Μέλος του ΚΚΕ