Δελτίο ΤύπουΠρος Κο Άγγελο Πολύδωρο@amarysia.gr .Για το άρθρο-σχόλιο που δημοσιεύσατε στην εφημερίδα "Α", στη σελ.16 και αφορά την συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 27/9, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε:
  •  Το Δ.Σ. συζήτησε κοντά στα 40 θέματα.
  • Συζητήσαμε από τις 19:00-02:00 (περίπου 7 ώρες)
  • Οι Κομμουνιστές, Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, όπως πρέπει να γνωρίζετε, εκτός από την περιγραφή των προβλημάτων, που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι. οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες-βιοτέχνες, οι λαϊκές οικογένειες στην πόλη μας, θεωρούμε πολιτικό μας χρέος,  να ενημερώνουμε για τις αιτίες, τους υπεύθυνους και να ενημερώνουμε, για την πολιτική και οικονομική πρόταση διεξόδου, από την καπιταλιστική κρίση.
  • Την παραπάνω δράση μας, μέσα στα Δ.Σ. , αλλά κύρια στους χώρους εργασίας, αμαξοστάσιο, υπηρεσίες του Δήμου, παιδικοί σταθμοί κ.ά., καθώς και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και αναγκών , οι εργαζόμενοι και ο λαός του Μαρουσιού την γνωρίζουν πάρα πολύ καλά και μας κρίνει.
  • Για την ουσία αυτών που συζητήθηκαν , δεν σας ενημέρωσε το δημοσιογραφικό επιτελείο της εφημερίδας σας και το μόνο που σας είπαν είναι, η δίλεπτη (2΄) αντιπαράθεση που έγινε?
  • Θεωρούμε τουλάχιστον υποτιμητική και προσβλητική, την προτροπή.. " Ξεχάστε τους, λοιπόν.." ( τους Συμβούλους) προς τους αναγνώστες σας. Εκτός και αν θεωρείτε πως δεν πρέπει να δρούμε μέσα στο Δ.Σ.! Ή ότι στο Μαρούσι μπορούμε να ζούμε κλεισμένοι σε γυάλα, απομονωμένοι απ' όσα συμβαίνουν στην υπόλοιπη χώρα!
Τέλος θα σας προτείναμε, μαζί με τον "ευαίσθητο" για τους ανέργους Δημοτικό Σύμβουλο Α.Μπρέγιαννη, εκλεγμένο με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ. Εφόσον αγωνιάτε  για όλους τους άνεργους , είναι πάνω από 1.200.000 άνθρωποι και όχι οι 5 του "902", κάντε μια βόλτα στον Ο.Α.Ε.Δ. , στο Μαρούσι, πηγαίνετε μιλήστε με τους εργαζόμενους, στο Μαρούσι, περάστε και από τα μαγαζιά,όσα βρείτε ανοιχτά, στο Μαρούσι, μην ξεχάστε τα σχολεία και τα στέκια της νεολαίας, στο Μαρούσι. Πείτε τους πόσο σωστή είναι η πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, και εάν βέβαια έχει? το πολιτικό θάρρος-θράσος ο Α.Μπρέγιαννης ας αποκαλύψει την κομματική του ταυτότητα. Ή ακόμη ντρέπεται, όπως προεκλογικά το έπαιζε κομματικά ανεξάρτητος.
  

Το Γραφείο τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις