Για επικοινωνία και παρατηρήσεις στο e-mail: lsamarousiou@gmail.comΟργανωμένη προβοκάτσια με στόχο το λαϊκό κίνημα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Λαϊκή Συσπείρωση Μαρουσιού καταγγέλλει την οργανωμένη προβοκάτσια με στόχο το λαϊκό κίνημα, που στήθηκε στα πλαίσια χτυπήματος κάθε αντίδρασης στα αντιλαϊκά μέτρα του μεσοπρόθεσμου προγράμματος και του εφαρμοστικού νόμου, που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ,ΝΔ και το στηρίζουν ΛΑΟΣ και Μπακογιάννη. Με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης , το διήμερο της 48ωρης πανελλαδικής απεργίας , τέθηκε σε εφαρμογή οργανωμένο πολιτικά και σχεδιασμένο επιχειρησιακά σχέδιο χτυπήματος του ταξικού και λαϊκού κινήματος.

Την πρώτη μέρα της απεργίας 28/6 , μετά την απογευματινή συγκέντρωση των Σωματείων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ και ενώ χιλιάδες Λαού με πορεία πλησιάζουν το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, διάφορες ομάδες , δήθεν αγανακτισμένων που βρίσκονταν διάσπαρτες, προκαλούσαν τους εργαζόμενους, βρίζοντας , πετώντας μπουκάλια και προπηλακίζοντας την κεφαλή της πορείας και την περιφρούρηση, με σκοπό την πρόκληση επεισοδίων και την επέμβαση των ΜΑΤ. Η ψύχραιμη αντιμετώπισή τους από τους εργαζόμενους τους χάλασε το σχέδιο.

Το ίδιο σκηνικό έστησαν και την δεύτερη μέρα και όταν η κεφαλή της πορείας χιλιάδων εργαζόμενων είχε προσεγγίσει την πλατεία Συντάγματος , οι ομάδες , που πληρώνονται να πηγαίνουν στα γήπεδα ή σε συγκεντρώσεις ως προβοκάτορες , μπράβων σε νυχτερινά κέντρα , οι κουκουλοφόροι συνεργάτες των μηχανισμών της αστυνομίας και οι δυνάμεις καταστολής , οπλισμένες με κάθε είδους φονικό όπλο, από λοστούς , γκλομπς, χημικά, μολότοφ , ως και μαχαίρια, σιδερογροθιές κ.λ.π, ξετύλιξαν το σχέδιό τους , έτσι ώστε να φορτώσουν τα επεισόδια στα Σωματεία και τους εργαζόμενους, αλλά και να φοβίσουν τους απλούς ανθρώπους που βρίσκονταν στην πλατεία.

Από την ώρα εκείνη και όλο το απόγευμα και βράδυ , από το κυνηγητό , το ξύλο και τη ρίψη χημικών τραυματίστηκαν εκατοντάδες πολίτες, ακόμα και παιδιά, γυναίκες, που αντιστέκονται και διαμαρτύρονται , ενάντια στην πολιτική εργοδοτών, Ε.Ε, κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ.
Καταδικάζουμε την απρόκλητη κατασταλτική βία πολεμικής χροιάς ενάντια στο Λαό , ο Λαός δεν θα σκύψει το κεφάλι , οργανωμένα με τα συνδικάτα του, τους μαζικούς του φορείς θα οργανώσει την λαϊκή αντεπίθεση.

Αυτά τα γεγονότα σε βάρος του Λαού αρνήθηκαν να συζητήσουν οι παρατάξεις της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ , στο ΔΣ στις 30/6/2011.

Απεγκλωβισμός τώρα από τα κόμματα της πλουτοκρατίας και του ευρομονόδρομου, συσπείρωση με το ΚΚΕ στους αγώνες και στις κάλπες. 
ΜΑΡΟΥΣΙ 30/6/2011